diatomeeënaarde

Oke, dus diatomeeënaarde is een lang woord, dus laten we eens kijken naar dit materiaal en de verschillende toepassingen.

Wanneer de meeste mensen zoeken naar diatomeeënaarde ze geïnteresseerd zijn in het product bekend als "diatomeeënaarde". Diatomeeënaarde is een geconcentreerde stof uit de celwand van deze fossielen.

Kiezelgoer wordt gedefinieerd als een materiaal van diatomeeën. Diatomeeën verbeterd kan worden omschreven als "fossiele overblijfselen". Zoals in de verkalkte fossielen algen.

Dus je zegt dat niet helpt, want wat is een diatomee? Het is een klein, hebben we het microscopische, eencellige algen bestaande uit het phylum Chrysophyta.

Om het simpel kiezelgoer is een verbinding gemaakt van eenie Weenie fossiele schelpen in de diatomee familie die make-up de stof silica.

Deze verbinding heeft vele toepassingen, met inbegrip van een abrasieve, in filtratie, voedselconsumptie, landbouw voedselconsumptie. En biologische bestrijdingsmiddelen naar boven af.

Een andere naam voor diatomeeënaarde is diatomiet. Diatomiet toepassingen zijn insecticide, absorberende vloeistof, kattenbakvulling, de bloedstolling activator, en een belangrijke stof in dynamiet. Klinkt lekker he!?

Kiezelgoer werd ontdekt in Duitsland in 1837 en werd gebruikt door de jaren heen vooral voor industriële doeleinden. Echter, in de afgelopen jaren dit product is ontdekt mogelijke voedings-en dieetproducten aanvullende effecten hebben. Dit is een nieuw gebied van onderzoek over de komende sinds de jaren zeventig.

Een woord op silica

Silica, of siliciumdioxide, is de belangrijkste component die diatomeeënaarde is samengesteld uit, en wordt meestal gevonden in kwarts en zand, maar kan worden gevonden in de geharde materialen zoals algen van een diatomee (diatomeeënaarde. Vergeten al, hè? We het je niet kwalijk!:))

Het heeft dezelfde toepassingen als hierboven genoemd, maar wordt ook gebruikt in de glasproductie en andere industrieën waar een hard materiaal nodig is. Oh ja, en er is een goede kans dat het wordt gebruikt in elektronische componenten van uw computer.

De belangrijke rol om te weten over diatomeeënaarde en silica is de food research erin gaat.

Een onderzoek waarin proefpersonen gedurende 15 jaar gevolgd bleek dat hogere niveaus van silica in het water bleek het risico op dementie te verminderen. De studie wees uit dat met een toename van 10 milligram per dag van de inname van silica in het drinkwater, het risico op dementie met 11% gedaald - Dit rapport verstrekt via Wikipedia.org.

Het is ook belangrijk op te merken, omdat hun belang is vanwege de vele silica's maakt gebruik van het feit dat diatomeeënaarde wordt verwerkt door de GI (maagdarmkanaal) zonder schadelijke gevolgen voor het.

Met andere woorden, silica en diatomeeënaarde, veilig zijn voor menselijke consumptie.

Diatomeeënaarde als een gezondheids-supplement

Diatomeeënaarde is uitgebreid onderzocht als een veilige voedingsstof voor menselijke consumptie. Toen voor het eerst werd getest voor consumptie vonden de landbouwers dat ze opgeleverd betere en gezondere dieren, namelijk runderen door de invoering over een 2% mengsel in de feed.

Als iemand ontdekt dat dit product is silica ze wisten dat dit een natuurlijk aminozuur reocurring bouwsteen in het lichaam, en is veilig voor menselijke consumptie. Maar, vanwege de harde schaal de natuur, het materiaal moest worden verfijnd tot een poeder. Het is nu opgericht als een "meel" die kunnen worden gemengd in de drankjes, brood, en voedsel in het algemeen.

Gevolgen voor de gezondheid

Kiezelgoer effecten op het lichaam zijn niet volledig begrepen. Niet goedgekeurd door de FDA, sommige mensen zijn vermoeid. Dit is te verwachten, maar uit persoonlijke ervaring, en ons onderzoek, en de derde onafhankelijk onderzoek, kunnen we met vertrouwen zeggen dat dit een veilig product (natuurlijk niets van dit alles is goedgekeurd door de FDA).

Het is belangrijk op te merken dat silicium veilig passeert de darmen met geen bijtende of littekens aan het darmkanaal, en 100% is verteerd en doorgegeven als afval. Er zijn vele verbruiksgoederen die zelfs niet kan zeggen.

Gebruikers melden vaak meer energie, pep, verhoogde stemming, een betere spijsvertering en de darmen voordelen voor de gezondheid, en een algehele welzijn met het leven. Bedrijven die meer dan dit argument, zoals het kan kanker en andere terminale ziekten te genezen moet niet worden geloofd omdat er geen "wondermiddel" voor terminale gevallen.

Veel senioren en oudere gebruikers melden een betere mentale helderheid, en men gelooft dat dit product kan helpen met dementie en Alzheimer mogelijk is als de gebruiker neemt het voor vele jaren. Zelfs als je te nemen als senior IT-aa lijkt om te helpen met psychische stemming en focus.

Niet alle diatomeeënaarde gelijk wordt gemaakt

Voordat je haast uit en kopen sommige diatomeeënaarde, moet je weten wat voor soort diatomeeënaarde te kopen.

Eetbare kiezelgoer staat bekend als 'Food Grade diatomeeënaarde ", en is de enige vorm die moet worden geconsumeerd. Aangezien dit product kent vele toepassingen, is het belangrijk om te kopen van de juiste soort.

Voor de beste merken raden wij BuyDiatomaceousEarth.org. Zij kiezen voor de hoogste kwaliteit en omdat het lokaliseren van hun vaardigheden en kennis in de industrie in staat zijn om de beste deals.

Vervoer Meer informatie

Dus waar u meer informatie over diatomeeënaarde krijgen? De beste bron hebben we online is gelegen DiatomaceousEarth.tv die veel video's en artikelen over het supplement omvat.

WAAR TE KOOP

De beste plaats om online te kopen is diatomeeënaarde BuyDiatomaceousEarth.org. Dit bedrijf is een prachtige organisatie van de hoogte-gebruikers, met de meest concurrerende prijzen online.

Dit artikel werd samengesteld door deskundig personeel en de gebruikers van diatomiet. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de hierboven vermelde plaatsen.

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

Comments are closed.